Restaurants

Restaurants col·laboradors a la Gran Festa de la Calçotada de Valls:

Casa Fèlix (Valls)

Crta. de Tarragona, km. 17
43800-Valls

RESERVES 977 601 350

Casa Fèlix és un restaurant familiar que conserva la tradició de l’autèntica cuina catalana alhora que innova en creativitat, espais i la millor oferta gastronòmica de la regió. La seva carta es basa en els sabors de la cuina mediterrània catalana, incloent també una gran varietat de cuina nacional i internacional, on predominen els productes de temporada i de proximitat combinats amb tècniques i coccions de la cuina contemporània.

Des de fa més de 50 anys, en temporada de calçots ofereixen el menú de la típica calçotada i també l’opció d’allotjar-se en les seves habitacions de l’hotel. Pels que volen gaudir de la calçotada a casa també es pot encarregar per emportar.

Casa Fèlix disposa d’amplis sales per gaudir en família o amb la parella i amics, o per realitzar celebracions de tot tipus com batejos, comunions i casaments.

La Licorera (Valls)

Ctra. Tarragona, 6
43800 – Valls

RESERVES 977 612 045

La Licorera, ubicada al Portal Nou de Valls, és un indret on degustar productes locals a través d’una experiència gastronòmica única. Es tracta d’una antiga fàbrica d’elaboració d’aiguardents que s’ha reformat per acollir un espai promocional dels productes locals i de qualitat, on es pot gaudir de les tècniques gastronòmiques més innovadores.

La licorera aposta pels productes agroalimentaris de km0 i ofereix l’autèntica Calçotada, amb tots els seus elements.

 

Masia Bou (Valls)

Crta. Lleida, Km 21, 5
43800 – Valls

RESERVES 640 626 011

La Masia Bou és coneguda popularment com la casa pairal de la calçotada. És l’autèntic temple per als amants dels calçots. Amb una trajectòria que es remunta al 1929 la masia ha sabut mantenir el gust per les tradicions culinàries, amb plats típics del país. Cada any, quan arriba la temporada de calçotades, Masia Bou adapta la seva carta amb menús especials que inclouen els calçots amb la seva salsa típica, la llonganissa de Valls amb mongetes, el xai a la brasa amb guarnició i una excel·lent crema catalana de postres.

L’interior de la casa pairal és de caràcter rústic, amb grans menjadors per tot tipus de celebracions. L’exterior disposa d´un gran jardí amb terrassa i aparcament.

Les Espelmes (Fontscaldes)

Crta. N240, KM.28
Coll de Lilla (Cra. Valls-Montblanc)
43813 – Fontscaldes (Valls)

41º 20′ 16» N / 1º 13′ 22» E

RESERVES 977 601 042

restaurant@lesespelmes.com

El restaurant Les Espelmes ofereix menjar calçots amb unes excel·lents vistes a la comarca de l’Alt Camp, gràcies a la seva localització privilegiada. Valls és terra de calçots, i en aquest restaurant ofereixen la tradicional experiència vallenca, amb el menú calçotada.

També s’hi poden degustar plats tradicionals de la cuina catalana i mediterrània, amb productes de proximitat, de qualitat, i de temporada.

Masia del Pla (El Pla de Santa Maria)

Crta. de Valls al Pla de Santa Maria, Km. 19
43810 – El Pla de Santa Maria

RESERVES 977 630511

El restaurant Masia del Pla és tot un clàssic per fer una bona calçotada. Es tracta d’una masia d’estil català i familiar, que combina la cuina tradicional i els productes autòctons de la terra. Una de les seves especialitats, de novembre a març, és el menú de la Calçotada, amb calçots acompanyats amb la seva salsa, la carn de xai de l’Alt Camp i les llonganisses de Valls, cuites a la brasa i servides amb la guarnició (patata i carxofa al caliu, amb fesols). També disposen d’un menú de calçotada vegetariana.

La seva carta està formada per productes de la terra i de proximitat i per plats de cuina tradicional catalana.
Disposa d’amplis menjadors i espais privats ideals per a qualsevol tipus d’ àpat i celebració. El seu exterior compta amb una àmplia terrassa i un gran jardí amb parc infantil pels mes petits.

El Cervelló (Fontscaldes)

Carrer Major, 56
43813 – Fontscaldes

RESERVES 977 601 951

El Restaurant Masia Cervelló ofereix cuina tradicional catalana, combinant els millors productes de temporada i de proximitat, amb un tracte familiar i proper. Situat a Fontscaldes, el restaurant manté vius molts detalls del que representa una masia típica catalana. La seva carta és extensa i variada, on els plats tradicionals en són els protagonistes. Durant tot l’any es pot gaudir de la gastronomia de la comarca de l’Alt Camp i les especialitats de temporada, com els cargols a la llauna.

Quan arriba l’època de calçots també pots gaudir-hi l’autèntica calçotada. Els calçots són de cultiu propi, i cuits a foc viu, acompanyats de la salsa típica de Cal Cervelló, amb un bon vi en porró del Priorat.

El Restaurant Masia Cervelló és el lloc ideal per gaudir d´un bon àpat en família, amb els amics, amb els companys d´empresa, o per fer les celebracions més especials.

La Montoliva (Vilallonga del Camp)

Crta. de Vilallonga a la Selva del Camp
43141 – Vilallonga del Camp

RESERVES 977 840 268

La Montoliva és un restaurant amb més de 40 anys de tradició. A la masia hi trobareu un ambient rural, familiar i pròxim, on podreu gaudir de la tradició de la cuina catalana d’arrel, les calçotades i les montolivades, amb els productes de la terra.

La Montoliva ofereix cuina de sabor, la de sempre, construïda a partir de receptes familiars: cargolades, bacallà a la llauna, carn a la brasa, pa amb tomàquet, escudella de pagès, carpaccio de carbassó, embotits, carn de caça, i postres casolans.

Cal Ganxo (Masmolets)

Masmolets (Valls)

RESERVES  977 605 960

Cal Ganxo és l’únic restaurant de Valls i de Catalunya que només serveix calçotades. Fidel a la tradició, ofereix una experiència gastronòmica autèntica, on els calçots es couen sobre la flama de les redoltes i es serveixen al moment, embolicats amb paper de diari i sobre teules, tal com es feia abans.

La salsa de calçots, recepta original de la iaia Cisqueta de Cal Ganxo, esdevé la clau de l’èxit de l’àpat. Als calçots, sempre els segueix la carn d’anyell, la llonganissa i la botifarra negra de Valls, servides sobre una petita graella amb brases, amb fesols del ganxet, escarxofes i all i oli. Tot acompanyat de pa de pagès, vi i cava brut nature. La dolçor de la crema catalana, la frescor de la taronja i l’agradable amargor del cafè, tanquen un menú elaborat de forma tradicional amb productes pròxims i de qualitat. L’èxit que ha tingut el restaurant, es deu a l’aposta per la cuina de la calçotada.

Masia Fontscaldes (Fontscaldes)

C. Josep Busquets, s/n
43813 – Fontscaldes (Valls)

RESERVES 977 612836

El restaurant Masia Fontscaldes de Valls és una masia tradicional catalana que data del segle XVII conegut arreu per les calçotades. De gener i fins a finals de març ofereixen, exclusivament, el menú de l’autèntica calçotada, amb els seus calçots i la salsa típica, seguits de la carn a la brasa amb la seva guarnició. Una calçotada que podeu degustar i gaudir amb familiar o amics, en un entorn acollidor.

La resta de l’any, la Masia Fontscaldes ofereix plats de cuina catalana com són l’escudella de pagès, coca en recapte amb llonganissa o arengada, canelons de l’àvia, galtes de porc, cargols a la llauna, peus de porc a la brasa, bunyols de bacallà d’escalivada, bacallà amb samfaina, fricandó, i tota mena de brasa, entre molts altres plats. Disposen de menjadors i tines privades per festes familiars, reunions, casaments, comunions, batejos i tot tipus de banquets.

El Coll de Nulles (Nulles)

Crta. del Pont d’Armentera, Km.16
43887 – Nulles

RESERVES 977 603 596

El Coll de Nulles és un restaurant de família i tradició, de productes locals i de qualitat, especialitzats en calçotades i cuina catalana. Ubicats al municipi de Nulles, ofereixen cuina catalana i tradicional, amb productes de la terra, 100% naturals, de proximitat i d’alta qualitat. La seva carta neix com a resposta a la voluntat d’oferir productes de gran qualitat mantenint les seves essències més bàsiques i característiques, servits i presentats mitjançant l’evolució natural de plats clàssics catalans.

Al Coll de Nulles podeu gaudir de l’autèntica i tradicional calçotada, amb els calçots IGP Calçot de Valls, la seva salsa artesana, la carn a la brasa i els seus productes típics, tot regat amb el cava Magrinyà Calaf, elaborat al celler que tenen al mateix restaurant. També ofereixen calçotades a domicili.

La Sort (El Pont d'Armentera)

C. de la Sort, 1
43817 – El Pont d’Armentera

RESERVES 977 638 201

El restaurant La Sort té la porta oberta a la cuina casolana i de mercat, amb un tracte familiar que va començar al 1981 amb la família Esteve i Gisbert. Està situat al mig de la Ruta del Cister amb amplies vistes i paisatges naturals, just al costat del riu Gaià. Compta amb tres amplis menjadors per acollir fins a 140 comensals. Del mes de gener fins a Setmana Santa es fan calçotades. Disposa d’una amplia carta de vins de més de 40 marques.

Julià Mallol (Valls)

C. Sant Francesc, 37
43800 – Valls

RESERVES 977 622 046

El restaurant pizzeria Julià Mallol porta des de 1837 en un local que encara conserva les seves arcades i parets de pedra originals oferint menjar de qualitat en un ambient acollidor. Situat al barri antic de Valls, ofereix una proposta gastronòmica variada que va des de les pizzes artesanes fina a una cuina tradicional amb plats casolans elaborats amb ingredients de primera qualitat. De dilluns a divendres disposen d’un menú diari i de menús per a grups. I els dimarts i dijous fan promocions de les seves pizzes i pastes. Al restaurant també s’hi pot degustar l’autèntica calçotada de Valls, amb calçots de qualitat acompanyats de la seva salsa d’elaboració pròpia.

L'Esportell del Bou (Picamoixons)

C. Diputat Orga, 3-5
43491 – Picamoixons

RESERVES 977 604 868

El restaurant L’esportell de Bou, situat al centre de Picamoixons en una casa de pagès, ofereix una experiència gastronòmica tradicional però innovadora. Una cuina de mercat elaborada amb matèries primeres pròpies del poble, que es transformen i modelen per tal de què puguin gaudir-ho tots els sentits. El seu entorn, rústic i acollidor, és fruit de la restauració que s’hi ha fet, mantenint el celler, el pou i el pati.

Disposa de 3 menjadors amplis, dos de privats, un pati i una terrassa. De desembre a abril s’hi pot degustar la més autèntica calçotada. Les seves especialitats són els cargols, carns a la brasa, cua de toro o les favetes saltejades amb pernil, entre d’altres. L’Esportell és el lloc idoni per a les celebracions, menjars d’empreses o particulars, calçotades, etc., on es pot gaudir tant del menjar com de l’entorn

El Refugi (Valls)

Cra. de Barcelona, (primera rotonda d’Alió)
43800 – Valls

RESERVES 977 601 120

El restaurant El Refugi és un restaurant familiar que ofereix cuina casolana i natural, amb productes de la terra. Les seves especialitats són les calçotades, les carns a la brasa, els cargols a la llauna, els musclos, entre d’altres. Ofereixen tot tipus de celebracions i esdeveniments: comunions, batejos, casaments, dinars i sopars d’empresa.

Comissió Organitzadora de la Gran Festa de la Calçotada de Valls

Tel. 977 60 09 09
Mail: valls@cambravalls.com