Degustació popular de la Calçotada

Per evitar la menja de calçots a la via pública, totes les degustacions es faran al NOU ESPAI DE DEGUSTACIÓ situat a l'aparcament de la Societat Agrícola de Valls.

Nou espai DEGUSTACIÓ POPULAR DE LA CALÇOTADA a l'aparcament de la Societat Agrícola de Valls.

Durant la Festa tothom qui ho desitgi pot participar a la calçotada popular que s’organitza al NOU ESPAI DE DEGUSTACIÓ situat a l’aparcament de la Societat Agrícola de Valls. En aquest espai és on s’han de recollir les bosses de degustació individual. Es poden consumir a l’espai habilitat amb taules.

Una degustació individual consta de 12 calçots, una terrina amb salsa de Salses Fruits, un botellí de cava Castell d’Or, pa, pitet de roba, taronja, una ampolla d’aigua Font Nova de Santes Creus i postre, gentilesa de Cal Cesc. El preu és de 12 Euros.

Al NOU ESPAI DE DEGUSTACIÓ hi haurà graelles preparades per a les persones que vulguin coure carn, llonganissa de Valls, botifarra i tota varietat de carns.

Totes les taules per a la degustació de la calçotada estaran ubicades al nou espai de degustació,  situat a l’aparcament de la Societat Agrícola de Valls. Hi haurà servei de bar, música, actuacions musicals, i serveis com graelles per coure carn i lavabos. Eviteu consumir calçots en espais de la via pública.

La plaça de l’Oli estarà ambientada amb parades i elements al·legòrics a la calçotada.

La plaça del Blat serà l’escenari dels concursos de Salsa Calçotada de Valls i de cultivadors de Calçots (IGP Calçot de Valls)

El Pati serà l’escenari del Concurs de Menjar Calçots i el lloc de lliurament de premis.