Valls inicia la temporada de calçots i recomana calçotades amb seguretat

La Cambra de Comerç de Valls i l’Ajuntament han acordat promocionar la temporada de calçotades a través d’Internet per tal d’impulsar el sector de la restauració i els comerços. La Gran Festa de la Calçotada 2021 s’ha suspès degut a la pandèmia.

La Cambra de Comerç de Valls, l’Ajuntament de Valls i l’organització de la Festa acorden suspendre la Gran Festa de la Calçotada degut a les restriccions sanitàries dictades pel govern per prevenir la Covid19. No obstant, tots creuen convenient donar un impuls a la restauració, als comerços i al sector en general promocionar les calçotades amb seguretat fins al mes d’abril.

Es recomanen calçotades segures a casa, a les masies, o als restaurants de la comarca. I que es comprin calçots i salsa de calçot als restaurants i comerços de l’Àrea de Valls. Els  membres de l’organització desitgen que properament s’ampliï el nombre de comensals i la possibilitat perimetral de visitants que vinguin, i que entre tots, es pugui anar trampejant la temporada de calçotades, fent-la tant reeixida com sigui possible pel sector, ja que és any de calçots excel·lents i de qualitat.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls retransmetrà pel seu canal de Youtube vídeos promocionals per tal de donar aquest impuls, tant necessari, a la temporada de calçotades.

La Cambra espera que l’any vinent es pugui celebrar la Gran Festa de la Calçotada com sempre s’ha fet, amb riuades de gent, gaudint dels calçots de la IGP Calçot de Valls i la típica salsa de la calçotada de Valls.

 

Entrevista radiofònica

En motiu de la suspensió de la Festa Radio Estel va entrevistar a Rafael Castells, secretari de la Cambra i coordinardor de la Gran Festa. Podeu escoltar-lo aquí.

Valls ciutat d’origen de la calçotada.