A punt el nou morter pel 30è Concurs de la Salsa de la Calçotada de Valls

El morter d’enguany l’ha realitzat la Terrisseria Ventura de Miravet. Salses Fruits obsequiarà amb un morter a les tres persones guanyadores del Concurs de Salsa

Salses Fruits S&P patrocina un any més el Concurs de Salsa de la Calçotada que es duu a terme en el transcurs de la 40a edició de la Gran Festa de la Calçotada, que se celebra a Valls el diumenge 23 de gener. El concurs de Salsa de la Calçotada es realitzarà a la Plaça del Blat, a les 10:30 hores, amb demostracions de com es fa la típica salsa.

El morter d’aquesta edició l’ha realitzat la Terrisseria Ventura de Miravet. En altres edicions l’havia dut a terme el ceramista Antoni Majó de Breda ( de La Selva), la salsera de Santes Creus, de l’artista Jaume Satorra; el morter de ceràmica Sambola de Verdú; el morter alt o de llagut de Miravet, de l’artesà Josep Papasseit; el morter baix de Miravet, fet expressament també per Papasseit.

Enguany es reprèn el Concurs de Salsa de la Calçotada de Valls, i Salses Fruits S&P seguirà amb la seva tradició iniciada el 2017 obsequiant amb un morter exclusiu de terrissa a les tres persones guanyadores del Concurs de Salsa de la Calçotada de Valls. Els participants també rebran una ampolla de cava Castell d’or, un lot de vins de la DO Tarragona i un joc del calçot de l’IGP Calçot de Valls.