Salses Fruits i Castell d’Or patrocinadors oficials de la Gran Festa de la Calçotada

Ambdues empreses del territori tindran presència destacada com a patrocinadors oficials en les campanyes de promoció de la Calçotada. La Gran Festa se celebrarà el diumenge 23 de gener del 2021.

Salses Fruits S&P i Castell d’Or es converteixen en patrocinadors oficials de la Gran Festa de la Calçotada de Valls, que tindrà lloc el diumenge 23 de gener del 2022. D’aquesta manera ambdues empreses del territori tindran presència destacada com a patrocinadors oficials en les campanyes de promoció de la Calçotada, donant suport a la manifestació gastronòmica més important i popular de Catalunya.

La presentació dels patrocinadors es va realitzar el passat dimarts 30 de novembre a la Cambra de Comerç de Valls. En van prendre part el president i vicepresident de la Cambra, Josep M.Rovira i Rafael Castells, respectivament; el gerent de Salses Fruits S&P, Francesc Sans; i per part de Castell d’Or el director del grup, Adrià Rabadà, i el gerent de Castell d’Or Jordi Amell.

Rovira ha destacat que des de la Cambra de Comerç de Valls “és una satisfacció immensa que dues empreses del territori formin part de la festa”. El gerent de Salses Fruits S&P ha assegurat que com a empresa familiar fan un gran esforç per patrocinar la Festa de la Calçotada però consideren que hi han de ser: “ Creiem en el territori i tot el rebombori positiu que comporta a la zona un acte d’aquestes característiques, i enguany és un plaer poder comptar amb Castell d’Or. Esperem poder fer-ho molts anys més”, diu Sans. Pel que fa  a Castell d’Or, el director del grup ha puntualitzat que estan treballant molt per donar valor al territori i tenir presència a nivell local i nacional, és per això que “volem ser els vins i caves de referència de la calçotada i és tot un orgull poder ser-ne enguany els patrocinadors, destaca Rabadà.

En els propers dies, previs a la Gran Festa es duran a terme tot un seguit d’actes amb els patrocinadors per tal de donar vida al sector. Els patrocinadors disposaran el dia de la Festa d’una carpa a la Plaça del Pati on exposaran els seus productes.

Sobre Salses Fruits S&P

Son una empresa familiar compromesa amb el seu territori i la seva gent. Nascuda a Figuerola del Camp (Alt Camp), compta amb més de 40 treballadors i produeix més de 80 productes d’alimentació artesana. Entre els productes més venuts de Salses Fruits S&P, es troba la salsa per a la calçotada de Valls i l’allioli. La filosofia de l’empresa durant més de 20 anys ha estat sempre consumir productes de proximitat com poden ser fruits secs i verdures. Els seus productes es troba en molts punts de venda de les nostres comarques i més enllà.

Un any més Salses Fruits S&P renova la seva confiança i patrocina la Gran Festa de la Calçotada.

Trobareu els seus productes i receptes a la seva web: fruitssp.com 

Sobre Castell d’or

És una entitat formada per 16 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Alt Camp, Priorat, Tarragona, Montsant i Lleida. El passat mes de setembre, l’empresa va instal·lar la seva seu a Vila-rodona (Alt Camp) procedent de Vilafranca del Penedès (Barcelona). Aquesta nova seu se situa a pocs metres de la principal plan

ta productora del grup: el Celler Cooperatiu de Vila-rodona. Una ferma aposta per consolidar-se com l’empresa de referència en el sector vitivinícola i per aportar valor al territori. La innovació i millora en els seus processos de producció és un dels trets que diferencien el grup. Castell d’or està present a 38 països de tota Europa, Àsia i Amèrica i té una forta capacitat d’exportació als Estats Units, el Canadà, el Japó, el Brasil, Mèxic i Rússia. Actualment, desenvolupa la seva estratègia d’expansió en territori nacional. Podeu consultar-ne més detalls a www.castelldor.com