Els Figa Flawas posaran a la venda el seu nou disc “La Calçotada” en format físic per primera vegada a la Gran Festa de la Calçotada de Valls de diumenge

El grup vallenc va publicar ahir dijous el seu nou disc LA CALÇOTADA a totes les plataformes digitals amb èxits com “MUSSEGU”, “DIABLA” o “4KISSOS”. Des de les 11h del matí i fins a les 14h, els Figa Flawas tindran una carpa instal·lada a la plaça El Pati, escenari de les principals activitats de la gran jornada del calçot de diumenge. El grup vallenc va publicar ahir dijous el seu nou disc LA CALÇOTADA a totes les plataformes digitals amb èxits com “MUSSEGU”, “DIABLA” o “4KISSOS”. Des de les 11h del matí i fins a les 14h, els Figa Flawas tindran una carpa instal·lada a la plaça El Pati, escenari de les principals activitats de la gran jornada del calçot de diumenge

Els vallencs Figa Flawas estan d’estrena del seu esperat segon disc, titulat LA CALÇOTADA, que es va publicar ahir dijous a totes les plataformes digitals. Per celebrar-ho i honrar la Gran Festa de la Calçotada de Valls, el duet vallenc posarà a la venda el format físic del disc per primera vegada aquest diumenge a Valls.

De les 11h fins a les 14h, El Pati acollirà una carpa dels Figa Flawas on tothom hi podrà adquirir en primícia el nou disc en format físic. De les 14:30h fins a les 18h, la carpa es trobarà a la zona de concerts de la Societat Agrícola.

LA CALÇOTADA és un disc amb 20 cançons que deixen amb la boca oberta gràcies a la barreja única de ritmes com funk carioca, reggaeton, rumba, afrobeat, batxata, corrido tumbado, EDM, salsa… amb essència pop i el sentit de l’humor i personalitat única del duet format per Pep Velasco i Xavier Cartanyà. Genis i figures.