Aigua Mineral Natural Santes Creus, col·laborador de la Gran Festa de la Calçotada 2023

La Gran Festa de la Calçotada comptarà un any més amb el suport de Aigua Mineral Natural Santes Creus. D’aquesta manera Aigua Font Nova col·laborarà aportant ampolles de 500 cl i dona suport a la manifestació gastronòmica més important i popular de Catalunya. Com a col·laboradors fidels també tindran presència a les pancartes de la Gran Festa. D’aquesta manera, la Cambra de Comerç de valls segueix ampliant la seva xarxa de col·laboracions perquè la festa creixi i arribi arreu.

La Gran Festa de la Calçotada se celebrarà diumenge 29 de gener del 2023 i representa l’inici oficial de la temporada de calçotades a l’Àrea de Valls. Durant el cap de setmana de la festa, es duran a terme tot un seguit d’activitats i concursos entorn el calçot, aplegant una gran afluència de visitants vinguts d’arreu del món.

Sobre l’Aigua Mineral Natural Santes Creus

L’Aigua Mineral Natural Santes Creus neix de forma natural del propi brollador a més de 265 metres de profunditat, als peus del Reial Monestir de Santes Creus, on hi ha la planta embotelladora. Compta amb una composició química equilibrada i amb un gust excel·lent, que la fan idònia com a aigua de taula. Està indicada en totes les etapes de la vida pel seu important contingut en minerals els quals provenen dels anys de filtració pel subsòl de la Serra d’Ancosa, i pel seu baix contingut en sodi. Garantida per un perímetre de protecció que manté el seu equilibri, qualitat i puresa.