A la venda els tiquets del lot degustació de la Gran Festa de la Calçotada

Per evitar la menja de calçots a la via pública, totes les degustacions es faran a l’espai de degustació, situat davant el celler de la Cooperativa Agrícola de Valls.

Ja es poden comprar els tiquets del lot degustació de la Gran Festa de la Calçotada que se celebrarà diumenge 28 de gener del 2024. Es poden adquirir de manera anticipada al preu especial de 12 euros a la web festacalcotadavalls.cat o a través de la plataforma entradium (https://entradium.com/events/gran-festa-de-la-calcotada-2024)

El mateix diumenge de la festa, 28 de gener,  podran adquirir-se a partir de les 10 del matí als punts de venda habituals, que són: Ajuntament de Valls, Institut d’Estudis Vallencs, Plaça del Pati i Cooperativa Agrícola de Valls. El preu del lot degustació el dia de la Festa serà de 14 euros.

El lot degustació inclou 12 calçots cuits de la IGP Calçot de Valls, terrina de salsa de Salses Fruits, ampolla de cava de 375cc. de Castell d’Or, ració de pa Cristallino d’Europastry, pitet de roba, taronja, ampolla d’aigua, postres gentilesa de Cal Cesc, i una entrada 2×1 pel Museu Casteller de Catalunya.

Les degustacions s’hauran de recollir el dia de la Festa a l’espai de degustació situat davant el celler de la Cooperativa Agrícola de Valls on hi haurà servei de bar, música, actuacions musicals, i  taules i graelles preparades per a les persones que vulguin coure xai, llonganissa o botifarra.